Yazılımda 25 Yıl

Yazılımda 25 Yıl

1997 yılında Adres Etiket programı ile başladığımız yazılım hayatımıza Hasta Takip programları ile devam ettik. Yıllar içerisinde Android, web ve Windows ortamları için mobil ve masaüstü oyun ve uygulamalar geliştirdik.

Kullanıcılarımızdan gelen öneri ve eleştirileri göz önünde bulundurarak oyun ve uygulamalarımızı sürekli olarak yeniledik. Oyun ve uygulamalarımızı farklı dillerde hazırladık. Birçok ülkede ve web sitelerinde kullanılmasını ve tanıtılmasını sağladık. 

25 yıldır programlarımızı kullanan bizi takip eden, uyarı , önerileri ve eleştirileri ile bize bize yol gösteren takipçi ve kullanıcılarımıza teşekkür ederiz. Her zaman olduğu gibi yeni programlar oluştururken eski uygulamalarımızı günün koşullarına uygun olarak geliştirmeye devam etmekteyiz. 
Hasta Takip Programlarını geliştirmeye ve güncellemeye devam ederken takipçilerimizden gelen ve daha basit kullanımlı program talepleri dikkate alarak kullanımı kolay ve pratik bir uygulama geliştirdik. Program hasta takibini detaya girmeden temel bilgileri kaydetmek ve geri çağırmak isteyenler için hazırlandı. Hasta Takip Formu adıyla geliştirdiğimiz uygulamayı http linkinden indirebilir ve bilgisayarınıza kurabilirsiniz. 
Programımızı 25. Kuruluş etkinlikleri kapsamında takipçilerimize ücretsiz olarak sunmaktayız.



Yorumlar: